if(typeof window !== 'undefined' && window.location.hostname === "fr.sailgp.com") { }

Med sin nye havnefront, smukke naturarealer og stærke tradition for sejlads danner Aarhus den perfekte ramme for en helt unik sejlsportsoplevelse med de superhurtige foilende F50 katamaraner.

De danske hjemmebanefavoritter fra Denmark SailGP Team presented by ROCKWOOL med bla. skipper Nicolai Sehested samt OL-vinderne Katja Salskov-Iversen, Anne-Marie Rindom og Martin Kirketerp er klar til at tage kampen op mod sejlsportens absolutte verdensstjerner, når de otte hold fra hele verden dyster om mesterskabet. Der er garanti for spænding og dramatik når de identiske foilende F50 katamaraner hæver sig op over vandet og passerer hinanden og tilskuerne med op til 100 km/t.

ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix er det fjerde stævne i Sæson 2 af det globale SailGP sejlsportsmesterskab efter Bermuda, Taranto i Italien og Plymouth i England. ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix afholdes i samarbejde med det danske holds hovedsponsor ROCKWOOL samt Aarhus Kommune.


Kom og oplev ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix helt tæt på

Waterfront Access - Kr. 175,- inkl. gebyr

Med plads helt ned til vandkanten giver tilskuerområdet dig et fantastisk udsyn til de superhurtigefoilende F50 katamaraner, når de kommer flyvende forbi Aarhus Ø. Waterfront Access inkluderer live kommentatorer, storskærm, lækre spiseboder, medaljeceremoni samt en dedikeret fan butik, hvor du kan købe eksklusivt liga- og team merchandise som f.eks. kasketter, stofposer, limited edition t-shirts og meget andet.

Waterfront Premium - Kr. 350,- inkl. gebyr

Oplev den vilde stemning og action på banerne fra eget sæde på tilskuertribunen. Tribunen er placeret centralt i tilskuerområdet og giver dig en fantastisk udsigt ud over Aarhus bugt samt adgang til , storskærme med live kommentatorer og lækre spiseboder.

Waterfront VIP - Kr. 1.200,- inkl. gebyr

VIP zonen er uden tvivl et must for alle sejlsportsentusiaster. Med en velkomstdrink fra en af vores partnere, gratis mad og drikke hele dagen, behagelige sæder på første række, storskærme samt live kommentatorer, der guider dig igennem hver en manøvre, er du sikker på at få de absolut bedste pladser til at opleve sejladserne fra.

Bemærk venligst: Du skal ved fremvisning af gyldig billet også kunne fremvise et gyldigt Corona Pas jf sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at få adgang til SailGPs Race Village.


Kom I Egen Båd Program (KIEB)

Du er også meget velkommen til at opleve ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix på vandet fra din egen båd. Der er to forskellige muligheder for at komme helt tæt på sejladserne:

Kom I Egen Båd (KIEB) - gratis

Registrer gratis hvis du vil se sejladserne fra din egen båd. Når først du er registreret modtager du et officielt nyhedsbrev fra Race Management, der guider dig gennem alle vigtige informationer, så du nemt kan finde en god plads tæt ved de actionfyldte sejladser. Du vil også få adgang til en VHF kanal med live kommentatorer plus at SailGP sørger for at kompensere for dit klimaaftryk på dagen.

Kom I Egen Båd Premium - Kr. 900,- inkl. gebyr

Kom endnu tættere på banen med et Premium SailGP flag til din båd, der sikrer din båd adgang til en indercirkel klods op af en af banens porte:

  • Premium adgang til indercirkel på vandet gælder begge dage
  • Velkomstpakke inkluderer SailGP stoftaske, kasket og souvenirflag til din båd
  • Adgang til VHF kanal med live kommentatorer
  • SailGP kompenserer for dit klimaaftryk på dagen

ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix | Aarhus Lead Partners

Rockwool logo smallCity of Aarhus logo - Denmark Tier 1

ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix | Aarhus Official Partners

Sport Event Denmark - Aarhus Tier 2Lunar - Aarhus Tier 2Heineken Logo white

Rolex Logo White (Presenting Partner)Oracle Logo White (Global Partner)Cognizant Logo White (Official Partner)Kuehne+Nagel Logo White (Official Partner)

Empty Partner Group