if(typeof window !== 'undefined' && window.location.hostname === "fr.sailgp.com") { }

Kom helt tæt på sejladserne fra havnefronten

Tilskuerområdet ved Oceankaj ligger lige ned til vandkanten og giver tilskuerne en fantastisk udsigt til sejladserne, der foregår helt tæt ved land ved indsejlingen til Københavns Havn. Billetter til ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix kan købes på ticketmaster.dk/sailgp, og de tre forskellige pakker er skræddersyet til at give både nuværende og kommende fans en actionfyldt og festlig mulighed for at opleve weekendens hæsblæsende sejladser:

Waterfront Access (Ståplads)

Oplev live kommentatorer, storskærme, madboder, musikunderholding samt SailGP Fan Shop med must-haves som kasketter, limited edition event-t-shirts og meget mere.

Waterfront Premium (Siddeplads)

Premium giver adgang til tribune med eget sæde og en fantastisk udsigt til sejladserne.Oplev live kommentatorer, storskærme, madboder, musikunderholdning samt SailGP Fan Shop med must-haves som kasketter, limited edition event-t-shirts og meget mere.

Waterfront Platinum

Platinum zonen er et must for alle sejlsportsentusiaster og virksomheder der ønsker verdensklasse hospitality. Med gratis mad og drikke hele dagen i vores lounge område, storskærme samt live kommentatorer, der guider hver en manøvre på banen, er man sikker på at få de absolut bedste pladser til at opleve sejladserne fra.


Rolex Logo White (Presenting Partner)

NEAR Logo White - Global PartnerOracle Logo White (Global Partner)Cognizant Logo White (Official Partner)Kuehne+Nagel Logo White (Official Partner)